Kişisel verilerimizin dijital ortamda bu kadar dolaşması yeni ihtiyaçlar doğuruyor ve bu yeni ihtiyaçların en önemlisi de verilerin korunma ihtiyacı.

31.01.2018 tarihli “Özel Nitelikli Kişisel Verilerin İşlenmesinde Veri Sorumlularınca Alınması Gereken Yeterli Önlemler” isimli Kişisel Verileri Koruma Kurulu kararına göre, kişilerin sağlık, dernek/vakıf/sendika üyelikleri gibi verilerini işleyen çalışanların, kişisel verilerin korunması mevzuatı ile ilgili düzenli olarak eğitim almaları artık zorunlu hale geldi.

Peki, hem kurumunuzun hem de çalışanlarınızın hayatında pek çok şeyi değiştirecek bu yasa ile ilgili ne kadar bilgi sahibisiniz?

Enocta ile dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketlerine teknoloji hukuku üzerine danışmanlık hizmeti veren BTS iş birliğiyle hazırlanan “KVKK Eğitimleri” ihtiyacınız olan en güncel bilgileri içeriyor.

KVKK Eğitimleri” ile başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerinin korunması ve kişisel verilerin işlenmesinde uyulacak usul ve esaslar konusunda getirilen yeni yükümlülükleri ve bu yükümlülüklere uyulmadığı takdirde karşılaşılacak para ve hapis cezalarını detaylı olarak anlatıyor.

Peki, ister mobil cihazlardan ister web ortamından kolayca alabileceğiniz bu eğitim paketinde neler var?

Anlatıyoruz

Mikro öğrenme ile anlatıyor, farkındalığı sağlıyoruz.

Pekiştiriyoruz

*Akıllı Nelly ile her gün cevaplamaları gereken mini sorularla KVKK farkındalığını canlı tutuyoruz.

Kolaylaştırıyoruz

Size özel vakalarla kurumunuza özel içerik geliştiriyor ve çalışanlarınızın uyumlanmasını kolaylaştırıyoruz.

Hem de İK Departmanlarına Özel, KVKK İK Eğitim Modülü Ücretsiz!

KVKK eğitimleri kapsamında önemli bir departman olan İnsan Kaynakları çalışanlarının, kurumunuzun korunması için almaları gereken önlemleri ve en güncel yasalara nasıl uyum sağlayacaklarının anlatıldığı KVKK İK modülü, KVKK eğitim paketiyle birlikte ücretsiz!

KVKK İK Modülü ile:

  • İşe alım süreçlerinde karşılaşabileceğiniz durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiğini öğreneceksiniz.
  • Çalışanların ve kurumunuzun haklarını nasıl koruyacakları konusunda bilgi sahibi olacaksınız.
  • Eğitim sonu değerlendirme soruları ile öğrendiklerinizi pekiştirecek ve kendinizi ölçebileceksiniz.

Bu eğitim paketini vakit kaybetmeden inceleyin. Kuruma özel üretilecek vakaların olduğu modüler bir parça da içeren bu eğitim paketi hakkında detaylı bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin.