KaynaklarEnocta Blog

Enocta Gelişim Programları

Günümüz öğrenme yaklaşımı olan Yeni Nesil Öğrenme bakışını hazır ürünlerimiz olan Enocta Kataloğa da yansıttık. Yeni döneme tüm içeriklerimizi gelişim programları çatısı altında kurguladığımız 30 farklı Gelişim Programı sizlerle buluşuyor olacak.

Gelişim Programı Nedir?

Gelişim programları bir öğrenme deneyimi olarak tasarlanmıştır. Belli bir konu ya da yetkinlik için, Enocta’nın deneyimli ekibi tarafından yeni nesil öğrenme yaklaşımından hareket edilerek Enocta Gelişim Kataloğu’ndaki hazır içerikler ve EEP özellikleri ile birlikte kurgulanmış bir öğrenme yolculuğudur. Bu yolculukta amaç öğrenenin kaybolmasına izin vermeden, verimli, kalıcı, etkin ve keyifli bir öğrenme deneyimi yaşatabilmektir.

Esasları Nelerdir?

Enocta Gelişim Programları’nın olmazsa olmaz bir takım özellikleri vardır. Öncelikle hedef kitlenin gelişim ihtiyacı ile birebir örtüşür. Bu gelişim sürecini bir yolculuğa ya da bir deneyime çevirmek için EEP’nin özelliklerini etkin bir şekilde kullanır. Tüm bunları bir senaryo ve kurgu çerçevesinde oluştururken Enocta’nın farkını ortaya koyan tanımlı ve zengin eğitim materyali kaynağını tutarlı ve bütünleşik bir şekilde bir araya getirir. Hemen hemen her program kendi içinde

  • Öğreneni bu deneyime hazırlar.
  • Bilgiyi aktarır.
  • Kalıcılığı sağlamak için pekiştirir.
  • Gelişimi ölçer.
  • Sosyal öğrenme modülleri ile kazanımları paylaştırır.

Bunların yanında gelişim yolculuğunu keyifli hale getirecek tanıtım tutundurma ya da daha farklı eğlenceli aktivite tavsiyeleri de programlarda yer almaktadır.

Hangi Gelişim Programları Var?

Enocta’nın zengin Gelişim Kataloğu’ndan hareketle, şu anda sunuma hazır olan gelişim programları şöyledir :

  • Sınava Hazırlık Gelişim Programları: Çalışanların SPK ve BES lisanslama sınavlarına en doğru şekilde hazırlanmalarını ve sınav başarısını artırmayı amaçlar.
  • Temel Yetkinlik Gelişim Programları: Her çalışanın ihtiyacı olabilecek 15 farklı yetkinlik için, yönetici ve çalışan seviyelerine ayrıştırılarak profesyonel gelişim ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlar.
  • Satış Geliştirme Gelişim Programı: Satış ekipleri için üründen satış tekniklerine kadar farklı alanlarda satış performanslarını doğrudan olumlu yönde etkilemesi için tasarlanmıştır.
  • Bayi-Mağaza-Acente için Gelişim Programları: Farklı kanallardaki çalışanların gelişimini hızlı, etkin ve direk desteklemek amacıyla tasarlanmıştır.
  • İş için İngilizce Gelişim Programı: İş hayatında kullanılabilecek İngilizce cümle kalıplarını daha kolay bir şekilde kullandırabilmek, iş seyahatlerinde çalışanların iletişim bariyerini kolay yıkmalarını sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.
  • Perakendecilik Gelişim Programı: Tamamen perakende sektörüne yönelik, çalışanların sektör matematiğini ve dinamiklerini anlamaları ve işlerini daha iyi yapmaları için tasarlanmıştır.
  • Bankacılar için Mevzuat Gelişim Programı: Bankacılıkta zorunlu olan mevzuat eğitimlerinin banka çalışanlarına hızlıca aktarılması ve bu konular ile ilgili yapılan operasyonel hataların en aza indirilmesi amacıyla hazırlanmıştır.
  • Y Kuşağını Yönetmek: Yöneticilerin, Y kuşağı olan çalışanlarını daha iyi anlamaları ve liderlik bakış açılarını bu doğrultuda değiştirip daha başarılı ekipler oluşturma ve yönetmeleri amacıyla hazırlanmıştır.

Enocta Gelişim Programları’nın temel amacı öğrenme sürecini bir deneyime dönüştürerek kalıcı ve doğrudan iş sonuçlarına etki eden bir gelişim serüveni hazırlamaktır.

Bu serüvenleri deneyimlemek ve online eğitim platformu ile ilgili detaylı bilgi almak için müşteri temsilciniz ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

Enocta Gelişim Programları

Benzer Bloglar

Dijital Dönüşüm
Eğitim İçerikleri
Genel
10/03/2021
Yeni PMP Sınavındaki 4 Değişiklik

Teknolojideki yenilikler ve değişen iş ortamları, proje yöneticilerinin rollerini ve hedeflerini dönüştürüyor. Bu dönüşümle birlikte Project Management Institue (PMI), Project Management Professional (PMP) sertifika sınavının içeriğini bu yılın başında değiştirdi.

Genel
24/12/2020
Farklı Öğrenme Stillerine Uygun Öğrenme Deneyimleri Yaratmak

Öğrenme şeklimizin kişiliğimize, beynimizin çalışma şekline, bulunduğumuz ortama ve kültüre bağlı olduğunu biliyor muydunuz?

Genel
12/08/2020
Değişen Dünyada Kişisel Liderlik

Kişisel liderlik, yaşamın her alanında bireysel olarak bir üst noktaya çıkmamızı sağlayan en önemli yeteneklerden. Bu yeteneğin içinde bulunduğumuz dönemde aldığı kritik hal, hayatımızın direksiyonuna nasıl geçeriz gibi birçok soruya yanıt bulduğumuz webinarımızda, Kemal İslamoğlu bizlerle buluştu.

Ürün ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için bize ulaşın
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.