Kurumsal Çevrimiçi Eğitim

Çevrimiçi eğitim, internet üzerinden yapılan her türlü öğrenmeyi kapsayan esnek bir eğitim sistemidir. Çevrimiçi eğitim çözümleri, eğitimcilerin geleneksel yüz yüze derslere kayıt olamayan öğrencilere ulaşmasına ve kendi program ve hızlarında çalışması gereken öğrencileri desteklemesine olanak tanır. Online eğitim, çalışanları işlerini yapmak için ihtiyaç duydukları becerileri, süreçleri ve prosedürleri anlamaları ve bunlara hakim olmaları için de eğitir. Ayrıca sizi ve kuruluşunuzu bekleyen davranışları, tutumları ve yetenekleri oluşturmaya da yardımcı olabilirler.

Demo istiyorum!

2 Adımda sizi yeni çağa hazırlayacak, dijital öğrenme platformu ve Türkçe dijital eğitim kaynağı aboneliği!

Etkin Çevrimiçi Eğitim Nedir?

Etkin çevrimiçi eğitim, derslerin her an izlenebilen video ve ses ile sanal ortamda verilmesini sağlayan teknik bir eğitim yöntemidir. Bu yöntemde ders sanal bir sınıfta, platform aracılığıyla öğrencinin ekranına bir belge yansıtılarak işlenir. Öğretmenler çevrimiçi öğretim sürecinde tahtayı kullanabilir, belge ve görsel paylaşabilir. Böylece internet bağlantısı olan her yerden katılabilirler.

Enocta Katalog Nedir?

Enocta Katalog, çalışanların tüm gelişim süreçleri için yararlanabilecekleri binlerce Türkçe dijital eğitimden oluşan özgür ve özgün bir gelişim kaynağıdır. Kurumları geleceğe taşıyacak yeteneklerin gelişimini desteklemek ve çalışanlara 21. yy becerilerini kazandırmak amacıyla hazırlanmıştır.

Üyelik Paketleri Nelerdir?

Enocta katalog abonelik modelinde iki farklı katalog türü yer alır.
Basic
4700’e yakın içerik
Kurumun temelde ihtiyaç duyacağı, hem özel hem de iş hayatı için gerekli olabilecek, ana konuları ve yetkinlikleri kapsar.
Premium
6200’e yakın içerik
Basic Katalog içerisindeki eğitimlere ek olarak, hazır öğrenme deneyimleri haline getirdiğimiz gelişim yolculukları; liderlik eğitimleri ve yenilikçi öğrenme yöntemleri ile hazırlanmış eğitimleri kapsar.

Çevrimiçi Eğitimin Faydaları Nelerdir?

Online eğitim, dünyanın herhangi bir yerinden belirli bir konuyu öğrenmeyi seçen hedef kitlelere internet aracılığıyla bilgi aktarma sanatıdır. Bu açıdan çevrimiçi eğitim çözümleri aşağıdaki faydaları sunar:

  1. Esneklik: Teknoloji her zaman daha hızlı sistemler gerektirir. Bu da ancak sürekli eğitim ve öğrenimle sağlanabilir. İşten önce veya sonra bir eğitim merkezine gitmeniz gerekiyorsa bir işte çalışmak ve eğitim almaya devam etmek yorucu görünebilir. Ancak çevrimiçi eğitim çözümleri sayesinde her an her yerden eğitim alınabilir. Tek gereksinim internet bağlantısı olacaktır.
  2. Mobilite: Çevrimiçi eğitim, geleneksel bir kayıt sürecini ve ardından bir kullanıcı oturum açma sayfasını gerektirir. Tarayıcılar günümüzde telefonlarda, tabletlerde ve dizüstü bilgisayarlarda mevcut olduğundan çevrimiçi eğitimler yalnızca masaüstü bilgisayarlarla sınırlı değildir. Bu açıdan kurumsal online eğitimler her türlü cihaza göre yapılandırılmıştır.
  3. Topluluk Oluşturma: Aynı ilgi alanlarına veya aynı öğrenme hedeflerine sahip kişiler, etkili bir şekilde etkileşimde bulunan, soru ve fikir alışverişinde bulunan bir topluluğa katılabilir. Bu tür gruplara katılmak, eğitimin nereye gittiği konusunda daha ayrıntılı bir fikir verebilir.
  4. Gelişim Sürecini Takip: Gelişim sürecinin çevrimiçi olarak takip edilebilmesi katılımcıların konuları anlama yeteneğini test eder. Öğrencilerin puanlarından memnun kalmaması durumunda bazı değerlendirmeler tekrar alınabilir ve yeniden değerlendirilebilir. Uygun şekilde gerekçelendirilmiş ve işaretlenmiş çevrimiçi değerlendirmeler, öğrencilerin belirli bir konuyu anlamalarını değerlendirmelerine yardımcı olan adil bir puanlama sistemi sağlar.
  5. Erişilebilirlik: Hızlı hareket eden bir dünyada neredeyse her şeye kolayca erişilebilir. İndirilebilir çevrimiçi notlar, çevrimiçi destek, çevrimiçi etkileşim, tekrar oynatılabilen eğitim videoları ve kurs sırasında herhangi bir zamanda alınabilen değerlendirmeler, katılımcıların daha iyi ve daha hızlı öğrenmesine yardımcı olur. Eğitimlere ne kadar kolay ulaşılırsa kişilerin hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olur.
  6. Bilgiyi Elde Tutma: Online eğitimler, videolar, okunaklı yazı tipleri, animasyonlu açıklamalar ve daha fazlasıyla katılımcıların bilgileri tutmasına ve hatırlamasına yardımcı olur. Bilgileri iyi hazırlanmış şekillerde sergilemek, kalem ve kağıtla not almaktan daha çok öğrenme içeriğinin daha iyi anlaşılmasına ve bilginin elde tutulmasına yol açar.

Sorularınız mı var?

Kampanyamız ile ilgili soruları inceleyebilir, diğer sorularınız için bize tüm destek kanallarımızdan ulaşabilirsiniz.
Çevrimiçi Öğrenme Ortamı Ne Demek?
Çevrimiçi Eğitimi Verimli Hale Getirmek için Ne Yapılabilir?
Çevrimiçi Eğitim Ne Kadar Verimli?