HaberlerYenilikler
10.5.2023

TEGEP Çözüm Ortakları Günleri’ndeydik!

TEGEP Çözüm Ortakları Günleri’ndeydik!

Eğitim teknolojileri alanında sektördeki farklı ihtiyaçları anlamak ve çözüm yollarını konuşmak üzere Ürün Yönetimi Direktörümüz Hatice Solmaz’ın sunumu ile gerçekleşen “Yapay Zeka Desteği ile Uçtan Uca Dijital Öğrenme Çözümleri” oturumu ile çevrim içi olarak gerçekleştirilen TEGEP Çözüm Ortakları Günleri’ndeydik.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Benzer Haberler

Benzer Yenilikler

12/9/2022

Codecademy’nin Yazılım Eğitimleri de Artık Percipio ile Enocta’da!

Son 10 yılda, 45 milyondan fazla öğrenene ulaşmış, 100’den fazla eğitim, gelişim yolculuğu ve kariyer fırsatları sunan kodlama ve yazılım üzerine geliştirilmiş eğitimler içeren Codecademy...
6/6/2022

Peryön 17. Ege İnsan Yönetimi Zirvesindeyiz!

9-10 Haziran 2022’de Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek olan, 17. Ege İnsan Yönetimi Zirvesinde CEO’muz Ahmet Hançer’in öğrenmede paradigma değişimi ve yeni öğrenme teknolojileri hakkında konuşacağı "Öğrenmenin Dijital Dönüşümü; Çalışanlarımızı Güçlendirmek İçin Hibrit Öğrenme" konulu 8. Oturum ile bizde yer alıyoruz!
4/4/2023

Enocta Platform Mart Ayı Yeniliklerini İncelediniz mi?

Enocta Platform'da çoklu dil desteği geliştirmeleri ve etkinlik işlemlerinde düzenlemeler sağlandı. Web servisler güncellendi. Etkinlik atama ve güncelleme mesaj şablonlarına "Etkinlik Takvim Daveti" eklenebilme özelliği getirildi. Toplu etkinlik işlemlerinde yenilikler yapıldı.
6/7/2023

Enocta Platform'a Haziran Ayında Gelen Yepyeni Özellikler!

Enocta Platform’un idari yönetici ve eğitim yöneticisi menüsünde ve arayüzünde düzenlemeler yapıldı. Sınav modülüne geliştirmeler, etkinlik değerlendirme ve etkinlik davranış anketlerinin etkinlik özelinde açılma durumuna parametreler getirildi. Enocta Platform - Webex entegrasyonunda alt yapı güncellemeleri yapıldı ve SAML 2.0 entegrasyon geliştirmeleri sağlandı.
Enocta’dan haber almak için iletişimde kalın!
En yeni haber yazılarımızı anında okumak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın.
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.