HaberlerYenilikler
24.5.2024

Enocta Platform, Yeniliklerle Öğrenme Yolculuğunuzu Güçlendirmeye Devam Ediyor!

Enocta Platform, Yeniliklerle Öğrenme Yolculuğunuzu Güçlendirmeye Devam Ediyor!

Enocta Platform, Türkiye’nin en yaygın kullanılan, çalışanlarınızın, iş ortaklarınızın ya da bayilerinizin eğitim ve gelişim süreçlerini planlayıp, raporlayabileceğiniz bir öğrenme deneyimi platformudur.

Enocta Platform, yapay zeka desteği ile, eğitim yöneticilerinin eğitim planlama süreçlerini desteklerken çalışanlar için kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimi sunar.

 

Trendler ve alınan geri bildirimlerle sürekli gelişen Enocta Platform’un Mayıs ayı güncellemelerine göz atın.

 

Öğrenenlere Özel Yenilikler:

• Videolarda kesintisiz bir öğrenme deneyimi için kullanıcı dostu buton geliştirmeleri yapıldı.

Eğitim Yöneticilerine Özel Yenilikler:

• Analitik Modülü’ndeki metriklerde kullanıcı ve eğitim bazındaki bilgilerle ilgili düzenlenmeler, kullanıcı bazlı filtrelemelerde yenilikler yapıldı.

• Eğitim yöneticilerinin, öğrenenlerin içerik bazlı tamamlama ve deneyim sürelerini daha detaylı şekilde görüntüleyebilecekleri yenilikler eklendi.

• İdari yöneticilerin bağlı çalışanlarının eğitim/etkinlik bilgilerini daha kolay filtreleyebilmelerine ve kişiye özel kullanım deneyimi ile ilerleyebilmelerine katkı sunuldu.

• Enocta Platform’da oluşturulan eğitim etkinliklerinin "Kendi Kendine Kayda Açık" ayarıyla ilgili bazı alanlara parametreler eklendi.

Görüş, öneri ve bilgi talepleriniz için bizimle buradan iletişime geçebilir, eğer Enocta müşterisiyseniz daha hızlı çözüm için destek@enocta.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Benzer Haberler

Benzer Yenilikler

4/4/2024

e.mobil+ Kullanıcı Dostu Yeni Özelliklerle Her Geçen Gün Zenginleşiyor!

Yeni özellikler ve geri bildirimlerinizle sürekli yenilenmeye devam eden, e.mobil+’ta gerçekleştirdiğimiz son dönem yenilikleri birlikte keşfedelim.‍..
9/1/2023

Enocta Platform’da Video Paylaşımı ve Yenilenen Liste Sayfaları

Enocta Platform’da video paylaşımı kolaylaştırıldı, liste sayfaları için daha iyi bir deneyim tasarlandı. Bunların yanında rapor sayfalarında, anket listelemede, etkinlik detay sayfalarında, sözlük kullanımında bir çok yenilik ve geliştirme, bu ay da Enocta Platform kullanıcıları ile buluştu.
Enocta’dan haber almak için iletişimde kalın!
En yeni haber yazılarımızı anında okumak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın.
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.