HaberlerYenilikler
15.3.2023

Enocta Platform'da Son Dönem Yeniliklerine Göz Atın!

Enocta Platform'da Son Dönem Yeniliklerine Göz Atın!

• "Kaldığın Yerden Devam Et" Listesinde Düzenlemeler Yapıldı ve Sertifika - Katılım Belgelerine Yenilikler Getirildi!

Enocta Platform'da sertifika ve katılım belgesinde geliştirmeler yapıldı. Mesaj şablonları ve kullanıcı parola giriş alanlarında yenilikler sağlandı. Duyuruların okunma verilerine daha kolay erişim getirildi ve "kaldığın yerden devam et" listesinde düzenlemeler gerçekleştirildi.

 

• Ek Kaynaklara Erişimde ve Haber Akışında Düzenlemeler Sağlandı!

Enocta Platform'da çoklu dil desteği kapsamında geliştirmeler yapıldı. Haber akışında, katılım belgesi ve sertifika tasarımında düzenlemeler gerçekleştirildi. Eğitim ek kaynaklarına erişim kolaylaştırıldı.

 

• Enocta Platform'da Eğitim Önerileri, Beğenmeler, 5 Yıldız Anket ve Platforma Giriş için Hatırlatma Geliştirmeleri Yapıldı!

Enocta Platform'da kişiler birbirlerine kayda açık etkinlikleri de önerebilmeye başladı. Etkinliklere beğenebilme özelliği getirildi, görevlerde ve HTML içeriklerde "devam ediyor" kriteri değiştirildi. 5 yıldızlı anket değerlendirmesi özelleştirildi ve platforma giriş motivasyonunu artırmak için yeni hatırlatıcı eklendi.

Bu geliştirmelerin yanı sıra çeşitli performans iyileştirme, güvenlik sıkılaştırma ve hata giderme düzenlemeleri de gerçekleştirildi.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Benzer Haberler

Benzer Yenilikler

9/9/2022

“Kurumlar Çalışma Esneklikleri Konusunda Daha Cesur Olacaklar”

Yönetim Kurulu Üyemiz, CCO - CHRO’muz Meriç Koraltürk, Harvard Business Review’a konuk oldu! Uzaktan çalışma, uzaktan eğitim gibi pek çok dijital opsiyonun hayata dahil olduğu ve yeni çalışma/öğrenme alışkanlıkları geliştirilen bu dönemde...
4/4/2024

e.mobil+ Kullanıcı Dostu Yeni Özelliklerle Her Geçen Gün Zenginleşiyor!

Yeni özellikler ve geri bildirimlerinizle sürekli yenilenmeye devam eden, e.mobil+’ta gerçekleştirdiğimiz son dönem yenilikleri birlikte keşfedelim.‍..
Enocta’dan haber almak için iletişimde kalın!
En yeni haber yazılarımızı anında okumak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın.
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.