HaberlerYenilikler
21.7.2022

Enocta’da Yaza Merhaba!

Enocta’da Yaza Merhaba!

Kurban Bayramı öncesinde yaza merhaba demek üzere bir araya geldik. İstanbul ve Ankara ofislerimizde düzenlediğimiz Yaza Merhaba partileriyle yeniden bir araya gelmenin keyfini çıkardık ve her zamanki gibi birlikte eğlenip hasret giderdik.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Benzer Haberler

Benzer Yenilikler

24/11/2023

Petrol Ofisi Öğrenme Günü Etkinliği'ndeydik!

24 Kasım'da, Petrol Ofisi Eğitim ve Gelişim Departmanı'nın düzenlediği Öğrenme Günü Etkinliği'ndeydik. CEO'muz Ahmet Hançer, Petrol Ofisi ekip ve çalışanları ile bir araya gelerek, “Dijital Çağda Eğitim, Gelişim ve Süper Eğitimciler” başlıklı...
14/12/2022

ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sertifikamızı Aldık!

Enocta olarak sektörümüzün ilklerinden birine daha imza atarak ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sertifikamızı almanın mutluluğunu yaşıyoruz!
7/3/2022

Y Kuşağının Tercih Ettiği İşverenlerden Biri de Enocta!

Enocta olarak "Y Kuşağı için En İyi İşverenler Türkiye 2022" listesinde olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.
4/4/2024

e.mobil+ Kullanıcı Dostu Yeni Özelliklerle Her Geçen Gün Zenginleşiyor!

Yeni özellikler ve geri bildirimlerinizle sürekli yenilenmeye devam eden, e.mobil+’ta gerçekleştirdiğimiz son dönem yenilikleri birlikte keşfedelim.‍..
Enocta’dan haber almak için iletişimde kalın!
En yeni haber yazılarımızı anında okumak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın.
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.