HaberlerYenilikler
4.11.2022

12. TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi’ndeydik!

12. TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi’ndeydik!

1-2-3 Kasım 2022 tarihlerinde, Enocta deneyim sponsorluğunda hibrit olarak gerçekleştirilen; sunuculuğunu Satış ve İş Geliştirme Direktörümüz Okan Cengiz ve Eğitmen, Yönetici, Takım Koçu, PCC Fatma Yıldız’ın üstlendiği 12. TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi’ndeydik.

Alanında uzman 50 konuşmacı ile 40 farklı oturumun düzenlendiği, keşfetme yolculuğunun buluşma noktası olan zirvede;

• Gizli yetenekleri ortaya çıkarmak ve potansiyeli olan kişileri daha donanımlı çalışanlara dönüştürmek,

• Değişen iklim ve ekonomik koşullar arasında ileriye doğru yol almak, sürdürülebilir bir geleceğin parçası olmak,

• Sürekli değişen teknolojinin hızına ayak uydurmak ve iş yapış şekillerimizin dönüşüme uğradığı yeni çağa adım atabilmek,

• Çeşitlilik ve kapsayıcılık kavramlarını gelişim yolculuğunun stratejik birer parçası haline getirmek

gibi günümüz koşullarında önem verilmesi gereken çeşitli konular üzerine farklı sektörlerden, alışılmışın dışında çalışmalar ve ilham alınması gereken deneyimler dinledik.

Keşfettikçe öğreneceğimiz, öğrendikçe birbirimizi geliştireceğimiz ve geleceği şekillendireceğimiz etkinliklerde buluşmaya devam etmek dileğiyle.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Benzer Haberler

Benzer Yenilikler

25/8/2023

“Öğrenme Teknolojisi Uygulamasında En İyi İlerleme” Gümüş Ödülü TEİAŞ Akademi’nin Oldu!

Dünyanın en prestijli danışmanlık organizasyonlarından biri olan Brandon Hall Group'un düzenlediği Eğitim ve Gelişim Ödülleri’nde...
28/6/2021

Enocta Yenilikler Lansmanı

Enocta Yenilikler Lansmanı ile çok sayıda müşterimizle canlı yayında buluştuk.
3/11/2023

İstanbul Tech Week KOBİ ÖZEL'de "Çalışan Yetkinliklerini Geliştirmek için Dijital Kanalları Kaldıraçlamak" Panelindeydik!

CEO’muz Ahmet Hançer’in katılımıyla, 3 Kasım’da online gerçekleşen, İstanbul Tech Week KOBİ ÖZEL'de "Çalışan Yetkinliklerini Geliştirmek için Dijital Kanalları Kaldıraçlamak" başlıklı paneldeydik...
5/4/2024

Finans Sektörüne Özel Dünyanın En Büyük Uluslararası Çevrimiçi Kütüphanesi Enocta'da!

600 saatin üzerinde interaktif içerik sunan ve finansın tüm yönlerini kapsayan, Intuition'ın Know-How Kataloğu, Enocta aracılığıyla finans sektörüyle buluşuyor! Dünya çapında 150'den fazla ülkede 2 milyona yakın finans çalışanının...
Enocta’dan haber almak için iletişimde kalın!
En yeni haber yazılarımızı anında okumak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın.
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.