HaberlerYenilikler
19.10.2022

Türkiye En İyi İşverenler Innovation by All 2022 Listesindeyiz!

Türkiye En İyi İşverenler Innovation by All 2022 Listesindeyiz!

Enocta’nın da aralarında olduğu, çalışanlarına yenilikçi bir iş yeri deneyimi sunan ve çalışan fikirlerine önem veren 36 şirket, Türkiye Innovation by All™ 2022 listesinde yerini aldı.

Daima yenilikçi ve yaratıcı ürün ve çözümler peşinde olan bir kurum kültürü inşa ettiğimiz, hep daha iyisi için çalışan ekibimize bu listede de yer almamızı sağladıkları için teşekkür ederiz!

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Benzer Haberler

Benzer Yenilikler

5/7/2022

TİSK Akademi’de Kullanıcı Memnuniyeti 4 Kat Arttı!

“TİSK Akademi: Online Gelişim Platformu”nda kullanıcı memnuniyet skoru her yıl daha da yükseliyor. Üye sendikalara bağlı işyerlerindeki çalışanların ve ailelerinin eğitim ve gelişimine destek olmak amacıyla hayata geçirilen TİSK Akademi’de Haziran ayında ankete katılan 9.113 kullanıcının cevabıyla memnuniyet skoru bir yıl öncesine göre 4 kat arttı.
11/12/2023

ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sertifikamız Yenilendi!

Enocta olarak sektörümüzün ilklerinden birine daha imza attığımız ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sertifikamızı yenilemenin mutluluğunu yaşıyoruz!
30/5/2022

TEGEP 2022 Kurumsal Akademi Zirvesi, Deneyim Sponsorluğumuzda Başlıyor!

31 Mayıs 2022’de deneyim sponsorluğumuzda gerçekleştirilecek olan, gelecek yeniden ve adım adım inşa edilirken; trendleri, yetenekleri elde tutmak için sunacağımız kaynakları, öğrenenlerin birbirinden farklılaşan ihtiyaçlarını...
22/5/2023

e.mobil+'a Gelen Yenilikleri Keşfettiniz mi?

e.mobil+'ın güncellenen bu versiyonlarında, kişisel eğitim göstergelerine "Bu Yıl" ve "Tüm Zamanlar" için filtreleme ekledik. Görevler ve HTML içeriklerde detay sayfasındaki durum alanının güncellenmesini gerçekleştirdik. Etkinlik katılım anketlerinin e.mobil+'ta alınabilmesini sağladık. Kayda açık etkinliklere önerilebilme özelliği getirdik. Kişinin kayıtlı olduğu zorunlu etkinliklerde etiket gösteriminde güncellemeler yaptık. Wiki ve Blog önerilerine...
5/9/2023

Enocta Platfom’da Son Zamanlarda Gerçekleştirilen Yenilikleri Gördünüz mü?

Etkinlik sayfasında düzenlemeler, eğitim ve etkinlik davranış anketlerinde, değerlendirme formu hatırlatma mesajlarında düzenlemeler ve talep formlarında geliştirmeler yapıldı. Enocta Platform çoklu dil desteğinde düzenlemeler ve geliştirmeler sağlandı. HTML içerik (zengin metin) tipindeki içeriklerde görsel kaldırıldı. Enocta Platform için...
Enocta’dan haber almak için iletişimde kalın!
En yeni haber yazılarımızı anında okumak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın.
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.