KaynaklarEnocta Blog

Yeni Başlayanlar için Percipio

İş ortağımız Skillsoft’un ödüllü öğrenme deneyimi platformu Percipio, öğrenenlere, sürekli zenginleşerek büyüyen bir içerik kütüphanesi sunuyor. Liderlik gelişimi, iş ve yönetim becerileri, dijital dönüşüm, teknoloji ve yazılım geliştirme konularında farklı formatlarda binlerce içerik, her gün 2 milyondan fazla kullanıcı tarafından erişiliyor.

Percipio’dan en iyi şekilde faydalandığınızdan emin olmak için platformunun birkaç temel özelliğini birlikte inceleyelim :)

1. Öğrenme planınızı, kısa ve uzun vadeli kariyer hedeflerinize göre oluşturun

Percipio, Aspire Journeys adındaki, role dayalı gelişim yolculuklarına çıkmanızı sağlar. Bu şekilde kariyerinizi, bulunduğunuz yerden, ulaşmak istediğiniz noktaya taşımanıza yardımcı olacak becerileri geliştirmenize yardımcı olur.

Aspire Journeys, pek çok farklı konuyu, rehberlik, araçlar ve işinizle ilgili uygulamalar sunarak, adım adım gösterir. Doğrudan, üzerinde çalıştığınız projelere uygulanabilecek beceriler geliştirmenizi ve zamanınızı öğrenmek için en iyi şekilde kullanmanızı sağlar.

2. Zamanınızı öğrenmek için harcayın, “konu için en iyi içerik bu mu?” diye merak ederek zaman harcamayın

Percipio’daki eğitim içerikleri, dünyanın dört bir yanındaki şirketin, 100.000'den fazla kez talepte bulunduğu beceriler etrafında, uzmanlar tarafından oluşturulmuştur. Burada, bir konuyla ilgili bilginizi geliştirmeyi amaçlayan eğitimleri, videoları, e-kitapları, sesli kitapları, uygulama laboratuvarlarını ve diğer içerikleri bulabilirsiniz.

3. Dijital rozetleriniz saklamanız için her zaman sizinle

Percipio'daki eğitimleri tamamlayarak Skillsoft Digital Badges kazanabilirsiniz. Bu sayede başarınızı yöneticilerinizle ve sosyal ağınızla paylaşarak bilgi ve beceri seviyenizi ispatlayabilirsiniz. Dijital rozetlerin en iyi yanı, ömrünüzün sonuna kadar sizin olması! Blok zinciri tarafından kayıt altına alınan rozetleri görüntüleyen her kişi ya da kurum, rozeti kazanmak için yaptıklarınızı inceleyebilir. Bu anlamda, dijital rozetler, profesyonel markanızı güçlendirmek için yeni ve ilerici bir yol sunuyor.

4. Öğrenme stilinize uygun olan yöntemle öğrenin

Percipio’da öğrenme deneyiminizi kendiniz seçersiniz. Tercihinize bağlı olarak, gündüz ya da gece, videolar izleyebilir, kitap/kitap özetleri okuyabilir, sesli kitapları dinleyebilir ve hatta uygulamalı laboratuvar ortamlarında teorik bilgilerinizi pratiğe dökebilirsiniz.

Eğitim içeriklerini kendi kendinize tüketmeyi seçebilirsiniz. Öte yandan, konu uzmanlarıyla, canlı sanalsınıflarda işbirliği yapmak için Leadercamps ile Teknoloji ve Geliştirici Bootcamps'e katılmayı da seçebilirsiniz. Percipio ayrıca sektör ve düşünce liderleri ve kitapları en çok satan yazarların yer aldığı bir dizi canlı web yayını etkinliğine erişmenizi de sağlar.

5. Yapay zekanın sağladığı kişiselleştirilmiş deneyim sayesinde zaman kazanın

Percipio'da ilk oturumunuzu açtıktan sonra, ilgi alanlarınızı seçebilirsiniz. Percipio’nun yapay zeka güdümlü, kişiselleştirilmiş ana sayfası, seçimlerinize ek olarak, benzer profesyonel profillere sahip öğrencilerin etkinliklerine göre sizin için en anlamlı ve alakalı olabilecek içerikler önermektedir.

Percipio’nun arama işlevselliği, çok kelimeli aramalarda arama sonuçlarını optimize etmek için Google BERT doğal dil işleme yapay zekasını kullanır. Bu, Google aramalarında kullanılan teknolojidir. Aramak için kullandığınız terimlere bağlı olarak, arama sonuçları eğitimler veya kitaplar gibi farklı içerik tiplerini, yazar, süre, uzmanlık düzeyleri ve Dijital Rozet kazanmaya uygun olanlar gibi belirli ayrıntıları içerebilir.

İlginizi çeken bir içerik bulduğunuzda, bu içeriği oynatma listenize ekleyebilir ve uygun olduğunuz zamanda öğrenebilirsiniz.

6. Percipio “ELSA” ile işin akışında, tam ihtiyaç duyduğunuz anda öğrenin

Percipio’nun internet tarayıcı eklentisi ELSA (Embedded Learning Synchronized Assistant), sorularınızı yanıtlamak için hızlı bir şekilde öğrenme içeriği bulmanıza ve düşüncelerinizi kesintiye uğratmadan veya iş akışınızı bozmadan sorunlarınızı çözmenize yardımcı olur.

7. Percipio mobil uygulaması ve çevrimdışı oynatma ile istediğiniz zaman, istediğiniz yerde öğrenin

Percipio mobil uygulamasıyla öğrenme deneyiminizi günün her anına taşıyabilirsiniz. Uygulamayı indirin, giriş bilgilerinizle oturum açın ve içeriğinize erişin. Mobil cihazınızdan eriştiğiniz içeriğe, bir mola verdikten sonra, dizüstü bilgisayarınızdan veya masaüstünüzden kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

8. Sertifikasyonlara hazırlanın

Percipio, dünyadaki en yaygın uluslararası geçerliliğe sahip sertifikasyonlara hazırlık eğitimleri sunar. Project Management Professional (PMP)®, Certified Associate in Project Management (CAPM)®, PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®, Professional in Human Resources (PHR)®, TOGAF® 9, PRINCE2®, Certified Cloud Security Professional (CCSP), Certified Information Systems Security Professional (CISSP), Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) ve daha fazla sertifikasyona hazırlanmaya hemen şimdi başlayabilirsiniz. Ayrıca, kazanılmış sertifikasyonlarınızın geçerlilik sürelerini kredili eğitimlerle uzatabilirsiniz :)

Percipio, Latince “bilgi edinme” demek, platformu bir ay ücretsiz deneyimlemek için info@enocta.com adresine mail atabilirsiniz. Kurum içi eğitim platformu olarak kariyeriniz boyunca, performansınızı arttırarak potansiyelinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacağını umuyoruz :)

Yeni Başlayanlar için Percipio

Benzer Bloglar

Dijital Dönüşüm
Eğitim İçerikleri
Genel
10/03/2021
Yeni PMP Sınavındaki 4 Değişiklik

Teknolojideki yenilikler ve değişen iş ortamları, proje yöneticilerinin rollerini ve hedeflerini dönüştürüyor. Bu dönüşümle birlikte Project Management Institue (PMI), Project Management Professional (PMP) sertifika sınavının içeriğini bu yılın başında değiştirdi.

Genel
24/12/2020
Farklı Öğrenme Stillerine Uygun Öğrenme Deneyimleri Yaratmak

Öğrenme şeklimizin kişiliğimize, beynimizin çalışma şekline, bulunduğumuz ortama ve kültüre bağlı olduğunu biliyor muydunuz?

Genel
12/08/2020
Değişen Dünyada Kişisel Liderlik

Kişisel liderlik, yaşamın her alanında bireysel olarak bir üst noktaya çıkmamızı sağlayan en önemli yeteneklerden. Bu yeteneğin içinde bulunduğumuz dönemde aldığı kritik hal, hayatımızın direksiyonuna nasıl geçeriz gibi birçok soruya yanıt bulduğumuz webinarımızda, Kemal İslamoğlu bizlerle buluştu.

Ürün ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için bize ulaşın
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.